Organisatie

 

Over Longus

Longus is een onafhankelijk advies- en projectmanagementbureau, door ons opgericht in 2002. Wij zijn zeer ervaren (verander)managers en hebben onze sporen verdiend in heel verschillende werkomgevingen.

Wij leven in een snel veranderende wereld. Bedrijven en instellingen initiëren deze veranderingen zelf, of reageren op anderen. Wij zijn er van overtuigd dat bij deze veranderingen altijd organisatorische en technologische aspecten spelen. Deze horen altijd in goede onderlinge relatie tot elkaar te staan. Daar ligt ook onze ervaring, die wij graag inzetten in projecten in zowel de ideefase als de implementatiefase.

Openbare bibliotheken en zorginstellingen.

Longus heeft zich vanaf de oprichting gericht op de bibliotheekbranche en zorginstellingen als belangrijkste doelgroepen. Onze filosofie is dat onze toegevoegde waarde voor onze klant maximaal is, als we grondige kennis hebben van de desbetreffende bedrijfstak. Wie is de klant, wie is de klant van de klant, hoe zit het met de wet- en regelgeving, de bedrijfscultuur etc. Met onze specifieke kennis en ervaring zijn projecten succesvoller. Daardoor kunnen we immers praktijkgerichte, volmaakt op uw organisatie afgestemde oplossingen bieden.

Ideale gesprekspartner.

Longus is uw ideale gesprekspartner. Dat komt omdat we onze bedrijfskundige achtergrond combineren met de zakelijkheid die wij in het bedrijfsleven hebben opgedaan. Een gesprek met Longus blijkt vrijwel altijd, zowel voor u als voor ons, nuttig en leuk te zijn.