Advies

diensten_algemeenAdvies

Of het nu gaat om het bedenken van iets geheel nieuws voor uw organisatie, het concretiseren van een nog vaag idee, of het toetsen van de haalbaarheid van een al wat concreter plan, Longus kan u hierbij van dienst zijn. Advies op het gebied van missie en visie tot en met het optimaal inrichten van uw organisatieprocessen en ICT-voorzieningen.

Dankzij onze kennis van uw branche en onze ervaring in dergelijke trajecten komen wij snel tot resultaten, samen met u en uw medewerkers. Daarbij brengen wij zeker ook onze eigen ideeën in. We spelen de rol van “advocaat van de duivel” en we kunnen zorgen voor concrete uitwerkingen.

Aangezien wij het tot stand brengen van de gewenste verandering in uw organisatie zien als eindresultaat, vinden wij dat in de adviesfase ook betrokkenheid van uw organisatie aanwezig moet zijn. Bij het opstellen van het advies kijken we steeds met een schuin oog naar de implementatiefase. Elk advies wordt afgesloten met een globaal plan van aanpak voor de realisatie van de verandering.

Meer weten? Neem contact met ons op via info@longus.nl.